Deelnameformulier


Ondergetekende Naam :……………………………………………………………………………………………………………………

Geboortedatum:……………………………………………………………………………………………………………………………….

Adres:………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Tel/GSM:………………/………………………………………

Email……………………………………………………………………………………………………….@..........................................

Eventuele persoon te contacteren in geval van nood  ………………………………………………………………………

Tel/GSM………………/…………………………………..

Programma regels :

De lessen worden gegeven onder toezicht van een opgeleide Taichi – Qigong leraar en staan open voor iedere geschikte persoon voor zover deze medisch fit zijn. En voor zover deze onafhankelijk mobiel zijn en kunnen meedoen zonder assistentie.

Iedere deelnemer wie enige twijfel heeft over zijn medische fitheid heeft dient zich te laten onderzoeken door een dokter en dit voor de deelname.

Elke zwaar fysieke inspanning dient te worden vermeden en men dient in zijn eigen comfortzone te blijven naar beweging toe. Alle bewegingen dienen traag uitgevoerd te worden.

Afhankelijk van de deelname aan de lessen qigong alleen en/of taichi duren de lessen ongeveer 3/4 u tot 1u15 .  De deelnemers worden aangeraden tussendoor te rusten als zij dit nodig vinden .

Deelnemers worden aangeraden een  opwarmingsoefening in het begin en een cool down oefening op het einde uit te voeren. Al dan niet onder begeleiding.

Ik geef hierbij ook de toelating dat de lesgever mijn adresgegevens mag opslaan en mij  mag contacteren via Email en GSM , wel rekening houdend met de wet op de privacy.

(Zo niet schrappen aub.)

 

Handtekening en datum

 

 

*Graag de GSM op stil tijdens de les aub .

*Kan je niet komen graag een berichtje evt whatsapp naar 0477 58 08 47

of een mailtje naar b@de-vlaminck.be