Hallo,

Eindelijk begint er dus wat klaarheid te komen in die ganse corona quarantaine. Een periode die we hopelijk nooit meer hoeven mee te maken!

Hoe is het trouwens met jullie ? Heb je het ook gemist om samen te oefenen en onze energie te boosten?  Ik alleszins wel!

Ongelofelijk, bijna 6 maand geleden dat we mekaar nog zagen.

Naar ik hoor mogen we dus na 8 mei met groepen van 25 mensen  buiten samenkomen als we de nodige voorzorgsmaatregelen respecteren.

Op 18/19 mei start ik terug op met de organisatie van de Taichi-Qigong lessen. Dus wie al zin heeft om terug te komen is welkom?

 

Zoals in de vorige coronaperiode 2020 kunnen de lessen bij mij thuis doorgaan.(Hoge Buizemont 210-9500 Geraardsbergen (OPGELET werken aan kruispunt Guilleminlaan-Hoge buizemont GEEN DOORGANG)).

Het zal nog wat frisjes zijn in de tuin, zeker voor de 2de groep die van 8u15 tot 21u45 les volgt. Dus gepaste kledij is zeker aangeraden. En bij echt regenweer gaat de les zeker niet door.

Als het gras te nat is kunnen we gebruik maken van het terras en de oprit.

De lesuren blijven hetzelfde (zie hieronder en op de website);

 

Voor diegenen die Taichi en Qigong even loslieten in de “quarantaine” periode zullen de lessen misschien wat onwennig aanvoelen.

Maar geen probleem , ik herhaal alles van in het begin zodat je vlug zal ontdekken dat je het toch herinnert.

 

Als het aanleren van de taichivorm niet je ding is,  kan je de qigongles ook afzonderlijk volgen. Of enkel de taichi les . Op je kaart wordt 1 les aangeduid  , volg je ze allebei het blijft  1 betalende les voor de 2 samen.

Voor de nieuwe beginners, de qigong oefeningen zijn eenvoudige oefeningen vooral gericht om je lichaam terug beter te leren voelen, spanningen ontdekken en door meer ruimte te geven deze spanning los te laten.

 

Stuur je een mailtje terug, of je eraan denkt terug op te starten. Voor de beginners nu en de beginners van de vorige lessen een eventuele voorkeur van uur. (Veranderen van uur of dag kan altijd hoor)

Graag ook een seintje als je nog even wil wachten , alsook als je evt een andere hobby hebt gevonden en taichi even on hold zet?

  

Mogelijks worden de maatregelen binnenkort nog meer versoepeld en kunnen we dan terug in een zaal oefenen.

Bedankt alvast voor het seintje terug!

Misschien tot binnenkort. Je weet het, altijd welkom nu of later!

Bart

B@de-vlaminck.be

www.taichi-qigong-geraardsbergen.be